Услуги

Президент ви нуди најразлични услуги за вашиот дом:

  • консултација со изборот на вашите завеси, драпери и подни облоги.
  • земање на мерки, дизајнирање и изготвување на проекти за вашите ѕидни и подни облоги.
  • монтажа на корнизи, вариолајт завеса, венецијан ролетни и секаков вид на акцесоари.
  • шиење и монтажа на завеси и драпери, прекривки за спална соба и гарнитури како и покривки за маса.
  • монтажа на теписони, синтелони и мушама на ресторани, кафетерии и хотели
  • достава на комплетниот свој асортиман во вашите домови