Локација

Локации на салоните на Президент.Кликнете на точките за повеќе информации.

Салон за завеси

Салонот за завеси на Президент се наоѓа до градското пазариште и е снабден со голем број видови на завеси за вашиот дом, а исто така изработуваме завеси и по нарачка.

работно време: понеделник - петок од 9.00 до 19.00

сабота од 8.30 до 16.00

контакт тел: +389 34 346 053

Салон за теписи

Салонот за теписи на Президент се наоѓа на булеварот Маршал Тито и е секогаш снабден со најнови модели од многу светски производители на теписи.

работно време: понеделник - петок од 9.00 до 19.00

сабота од 9.00 до 17.00

контакт телефон: +389 34 345 053

Салон за теписи "Merinos"

Салонот за теписи "Merinos" се наоѓа на транзитниот пат кон Валандово. Во него можете да најдете теписи од светски познатиот произведувач "Merinos".

работно време: понеделник - петок од 9,00 до 19.00

сабота од 9.00 до 17.00

контакт телефон: +389 34 343 053